ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ MY ANALYSI
25-years-logo
espa_logo

ΤΟΜΕΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ

Είναι γεγονός ότι οι ογκολογικοί ασθενείς αποτελούν μια ομάδα ιδιαίτερης αντιμετώπισης, καθώς ο χρόνος που πιέζει, η επιλογή της καταλληλότερης θεραπείας (δεν υπάρχει πολυτέλεια πολλών πειραματισμών) και το υψηλό κόστος διαχείρισης,  τους επιβάλλουν γρήγορες και σωστές αποφάσεις.

Η συνεχής  προσπάθεια και συνεργασία, παγκοσμίως, επιστημόνων διαφόρων κλάδων, έχει κριθεί αποδοτική και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε αρκετές περιπτώσεις παθήσεων αυτής της κατηγορίας. 

Η δυνατότητα γονιδιακής ταυτοποίησης (προσδιορισμός μεταλλάξεων) του όγκου  και η γενετική ανάλυση,  συνετέλεσε τόσο στην  ακριβέστερη διάγνωση και πρόγνωση της νόσου, όσο και στην καλύτερη εξατομικευμένη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Η “Ανάλυση“, προκειμένου να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα διαγνωστικά δεδομένα  στους ιατρούς ογκολόγους για τους ασθενείς τους, δημιούργησε το τμήμα  διαγνωστικής ογκολογίας. Το τμήμα αυτό, λειτουργεί σε συνεργασία με άλλα της εταιρείας (μοριακής βιολογίας, γενετικής,  κυτταρομετρίας ροής,  φαρμακογοδιωματικής) καθώς και με την χρήση σύγχρονων εργαλείων βιοπληροφορικής επεξεργασίας που αυτή διαθέτει.

circles2

Βιοχημικοί δείκτες καρκίνου
Κυτταρογενετική καρκίνου
Μοριακή ογκολογία
Ογκοαιματολογία
Ηλεκτροφορήσεις Ανοσοκαθηλώσεις
Οφθαλμογκολογία
HPV